16.10.2019.

Obaveštenje !

Obaveštenje !

KMF CRVENA ZVEZDA obaveštava:
Povodom igranja utakmice 5-og kola prve futsal lige Srbije koja se igra između KMF CRVENA ZVEZDA i KMF NOVI PAZAR planirana je za petak 18. Oktobra u 18:30 časova u sportskom centru Banjica.

Uprava kluba na osnovu zahteva FSS o igranju utakmice u petak i na drugom terenu zbog obaveza prema futsal reprezentaciji odlučila je da utakmicu mogu gledati samo članovi sezonskih i zlatnih karti KMF CRVENA ZVEZDA,
prijatelji i sponzori kluba, kao i sportski radnici i igrači futsal klubova iz Beograda .

Uprava kluba želi sportsku i takmičarsku atmosferu između ova dva kluba i očekuje isti potez uprave Novog Pazara za prolećno gostovanje KMF CRVENA ZVEZDA u Novom Pazaru.

Takođe klub želi da izađe u susret FSS da utakmica bude prava takmičarska bez dodatnih tenzija na tribinama i klub ne želi da se nađe na dnevnom redu
disciplinske komisije FSS, jer KMF CRVENA ZVEZDA uspehe i rezultate želi da postigne samo na terenu uz fer plej igru i odnos prema protivniku i takođe ocekuje isti odnos svih drugih ekipa .

Svim drugim navijačima koji nemogu da prate utakmicu sa tribina uprava kluba obezbedila je prenos utakmice uživo.

Hvala svim navijačima na razumevanju i podršci kluba na ovoj odluci, a vašu pomoć i podršku možete pokazati u narednim utakmicama gde će nas klub biti domaćin, na domaćem terenu u hali sportova na Novom Beogradu!